Internet preplavljen porukama za Lanu Pudar

Naš ponos

Internet preplavljen porukama za Lanu Pudar

E. Škorić

Najbolja bosanskohercegovačka plivačica Lana Pudar (15) danas je okončala nastup na Svjetskom prvenstvu u Abu Dhabiju.

Supertalentovana Mostarka je prije četiri dana osvojla brončanu medalju i ujedno prvu u historiji Bosne i Hercegovine. Bila je treća u disciplini 200 metara delfin.

Nastupala je danas u finalu 100 metara delfin, bila je sedma, a nakon utrke dobila je mnoge poruke svojih zemljaka koji su oduševljeni njenim nastupima.

Jedno je sigurno, Lana je pokazala da je pred njom velika budućnost i ako bude dovoljno podrške, nema sumnje da će donositi brojne medalje našoj zemlji u budućnosti.

Svi su presretni zbog Lane, pa je na društvenim mrežama na stotine poruka upućenih Mostarki. Čestitali su joj mnogi sportisti, političari (s manje i više sakrivenih motiva), novinari, znani i neznani, čak i oni koji su je možda osporavali.

Oglasi

[twitter]https://twitter.com/dzemilspahic/status/1473331500225548297[/twitter]

[twitter]https://twitter.com/PashaMoj/status/1473317675019423751[/twitter]

Top Komentari

Chupy
Svaka cast, pa dijete je jos!
5 0
Husrefbeg22
I samo ucesce na svjetskom prvenstvu je za nju i BiH ogroman uspjeh. Poslije dobrog rada i zalaganja doci ce i uspjesi. Sve cestitke nasoj Lani! Preporucujem gradonacelnici Sarajeva da joj se da garsonjera, uz stipendiju, u gradu da moze normalno trenirati.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi