McGregor poručio mafiji: Dođite po mene!

Nakon što je dobio prijetnje smrću

McGregor poručio mafiji: Dođite po mene!

M. Šljivak

Najpopularniji MMA borac Conor McGregor nedavno se našao u velikim problemima.

 

Proteklog vikenda je u jednom irskom pubu pretukao članove narko kartela, koji su zatim navodno poručili McGregoru da njegov život košta milion dolara i da toliko treba platiti kako ne bi snosio posljedice onoga što je učinio.

Međutim, UFC zvijezda očigledno ne mari previše za prijetnje. Jučer se pojavio na sudu u Dublinu gdje je se našao zbog prebrze vožnje i kažnjen je sa 400 eura kazne.

Naravno, novinari su ovu priliku iskoristili da ga pitaju i za prijetnje koje je dobio, a McGregor je jureći u automobilu samo poručio:

"Dođite po mene".

Irski mediji i dalje tvrde kako je sjajni borac u velikoj opasnosti. Ušao je u probleme sa ljudima koji ne praštaju, ali on prijetnje očigledno ne shvata previše ozbiljno.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi