Potpuni haos u NFL meču
Foto - Screenshot

Žestok nasrtaj

Potpuni haos u NFL meču

Midhat Šljivak

Pravi haos nastao je večeras na NFL utakmici između Tampa Bay Buccaneersa i New Orleans Saintsa.

Glavne uloge imali u Mike Evans (Buccaneers) i Marshon Lattimore (Saints) koji su se potukli na terenu, a zatim su u obračun krenuli i ostali igrači.

Nakon završetka jedne akcije Mike Evans je krenuo na Lattimorea koji je već bio u sukobu s trojicom igrača Saintsa.

Zatrčao se Evans prema protivniku. Žestoko ga je odgurnuo i Lattimore je pao na teren.

Uslijedio je potom haos. Počelo je naguravanje između ostalih igrača i trajalo je poprilično dugo.

Oglasi

Sudije nisu imale dileme. Evans i Lattimore su isključeni s utakmice i oni neće pomoći svojim ekipama u nastavku duela.

Izvjesno je da obojicu čeka kazna i NFL-a. Hoće li to biti suspenzija ili samo novčana kazna vidjet ćemo u narednim danima.

Ovaj duo je i ranije imao međusobnih problema. Bili su u otvorenom sukobu i nije nikakvo čudo što je večeras sve eskaliralo.

Ljubitelji NFL-a nisu baš impresionirani onim što je napravio Evans. Smatraju da je ovo bilo izuzetno kukavički i da je ovakav nasrtaj poprilično jadan.

Udarac je bez dileme bio veoma žestok. On otvara nastavak sukoba u narednim godinama i sigurno da ovo Lattimore neće zaboraviti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi