Napravio 'selfie' sa Woodsom, sada mu traži 30.000 dolara
Twitter

Doživio nezgodu

Napravio 'selfie' sa Woodsom, sada mu traži 30.000 dolara

Čuveni američki golfer Tiger Woods našao se ponovo u žiži javnosti.

Nakon što su se prije dvije godine u javnosti pojavile golišave fotografije koje je slao tadašnjoj djevojci Lindsey Von, sada je Woods u problemima zbog - selfieja.

Woods se našao na sudu sa nosačem palica Joeom LaCavom koji je, kako prenose inostrani mediji, odgurnuo gledatelja Briana Borrusa u trenucima dok je pravio zajedničku fotografiju sa golferom.

Kako je pritom pao u gomilu i ozbiljno se povrijedio, gledatelj je odlučio pokrenuti tužbu jer je Woods, kao LaCavin poslodavac, odgovoran za njegove postupke, a od njega traži da mu isplati 30.000 dolara.

"Brian Borruso je nakon nezgode otišao u bolnicu, pretrpio je finansijske gubitke i pogoršao postojeće zdravstveno stanje", navodi se u tužbi.

Videozapis incidenta pogledajte u nastavku.

Top Komentari

Secerko
Jel ozbiljan ovaj? ??
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi