Kladioničar osvojio 1,2 miliona dolara nakon historijske pobjede Tigera Woodsa

Svaka mu čast

Kladioničar osvojio 1,2 miliona dolara nakon historijske pobjede Tigera Woodsa

E. Čaušević

Tiger Woods sigurno je jedan od najboljih igrača golfa svih vremena, a to nam je dokazao ovog vikenda.

Woods je napravio jedan od najvećih preokreta u svijetu sporta svih vremena jer je nevjerovatnom serijom slavio na Mastersu čime je osvojio šetu zelenu jaknu u svojoj karijeri na terenu Augusta National.

Ovaj Amerikanac je imao nevjerovatnu seriju kojom je došao do pobjede iako se samo dva dana kasnije činilo da će biti u samom dnu tabele. No, jučerašnji dan će izuzetno "tragičan" za kladionicu William Hill.

Naime, jedan kladioničar je u petak odigrao nevjerovatnu stvar jer je uložio čak 85.000 dolara da će Woods osvojiti Masters. Nakon što se to ostvarilo iz kladionice su priznali da je osvojio nevjerovatnih 1,2 miliona dolara.

"Sjajno je vidjeti da se Tiger vratio. Ovo je bolan dan za William Hill jer smo doživjeli najveći gubitak ikad", rekao je direktor ove kladionice Nick Bogdanovich.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi