Tiger Woods je Ronaldinho u golfu: Izveo udarac za koji su mu svi rekli da nije moguće

Čarobnjak s palicom

Tiger Woods je Ronaldinho u golfu: Izveo udarac za koji su mu svi rekli da nije moguće

E. Čaušević

Golf je sport koji nije previše popularan na ovim prostorima, ali sigurno su svi čuli za Tigera Woodsa.

Vjerovatno najbolji igrač u historiji golfa je ponovo oduševio javnost i sve ostavio bez teksta. Woods je pokazao da je pravi čarobnjak u ovom sportu na takmičenju WGC-Dell i brusi formu za naredni Masters.

Woods je ponovo oduševio svoje fanove, ali i cijelu javnost nevjerovatnim udarcem. Nakon jednog pokušaja loptica je završila u žbunju, ali on nije odustao.

Mnogi su mu poručili da je nemoguće da izvede ovaj udarac i spasi lopticu, ali ih on nije slušao. Uzeo je palicu u ruke i još jednom pokazao zbog čega je najveći ikad u ovom sportu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi