Ne voli Patriotse, pa uplatio milion i po dolara na pobjedu Ramsa!
Tom Brady ima šansu da dođe do svog šestog naslova NFL-a sa New England Patriotsima (Foto: EPA)

Kladioničar sa nestrpljenjem čeka večerašnji meč

Ne voli Patriotse, pa uplatio milion i po dolara na pobjedu Ramsa!

M. Šljivak

Amerika s nestrpljenjem iščekuje večerašnji Super Bowl u kojem će se sastati Los Angeles Ramsi i New England Patriotsi.

Super Bowl je jedan od najvećih događaja u SAD-u, a epicentar događaja je večeras u Atlanti, gdje se odigrava veliko NFL finale.

Očekivano, kladionice širom svijeta dobijaju veliku broj uplata na pobjednika meča, a jedan od njih je odlučio uplatiti milion i po dolara na pobjedu Ramsa.

Ako tiket postane dobitni, kladioničar će dobiti cifru od 1.8 miliona dolara, a cifra je tolika jer su Ramsi večeras blagi autsajderi.

Kladionica Mozzart u ovom duelu daje kvotu 1.75 na pobjedu Patriotsa, što je svakako dobra kvota, ali pobjeda Ramsa u Mozzartu se više vrjednuje.

Interesantno je svakako da je isti kladioničar prošle godine igrao protiv Patriotsa. Tada je uplatio milion dolara na pobjedu Philadelphia Eaglesa i dobio je 1.65 miliona dolara.

Očigledno da kladioničar nije veliki ljubitelj Patriotsa i Toma Bradyja, jer se konstantno kladi protiv njih, iako se radi o jednoj od najuspješnijih franšiza u historiji NFL-a.

Meč Ramsa i Patriotsa počinje u noći sa nedjelje na ponedjeljak od 00:30 sati. Kompletnu ponudu kladionice Mozzart za ovaj meč pogledajte ovdje.

Top Komentari

Red Bull
koef. je 2,2 sto znaci da je ukupni dobitak 3.3m dolara. cisti dobitak je ovih 1.8m. pojasnjenje. :))
3 0
Zoilomas
Wow
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi