Maskota Patriotsa pod upitnikom za Super Bowl: NFL zvijezda nesretnog čovjeka poslala u bolnicu

Pretrpio žestok udarac

Maskota Patriotsa pod upitnikom za Super Bowl: NFL zvijezda nesretnog čovjeka poslala u bolnicu

M. Šljivak

Maskota New England Patriotsa, Pat Patriot, mogao bi ostati bez performansa na predstojećem Super Bowlu u Atlanti u kojem njegov tim igra protiv LA Ramsa.

Momak koji ima ulogu maskote Patriotsa završio je u bolnici sa ozbiljnim povredama nakon što ga je na Pro Bowl meču brutalno pokosio igrač New York Jetsa Jamal Adams.

Pat Patriot je doživio povrede vilice, vrata i leđa, a izvršeni su mu i pregledi glave kako bi se provjerilo da li postoji i potres mozga.

Ipak, usprkos svemu Pat Patriot će se naći u Atlanti. Pitanje je međutim hoće li imati svoj performans, jer su povrede koje je zadobio poprilično ozbiljne.

Adams je žestoko kritikovan zbog ovog poteza jer, a zvijezda Patriotsa Rob Gronkowski je najavio kako će se Patsi na neki način osvetiti za povrede koje je momak zadobio.

Finalni meč NFL-a između LA Ramsa i New England Patriotsa igra se u noći sa nedjelje na ponedjeljak po našem vremenu, a Mozzart kladionica je već objavila kvote za ovaj meč.

Za sada Mozzart blagu prednost daje Patsima koje će kao i uvijek predvoditi čudesni quarterback Tom Brady.

Promo

Top Komentari

DamirT
Kakav debil...
1 1
Samkodk
Debil kao i vecina idiota amerikanaca koji gledaju ovo sranje od sporta..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi