Sportski svijet u šoku: Preminula jedna od najtalentovanijih sportistkinja današnjice

Tužne vijesti iz Njemačke

Sportski svijet u šoku: Preminula jedna od najtalentovanijih sportistkinja današnjice

Haris Zilić

Sportska javnost u Njemačkoj ostala je šoku nakon vjesti da je preminula 16-godišnja gimnastičarka, Mia Sophie Lietke koju su mnogi stručnjaci svrstavali među najtalentovanije sportistkinje današnjice.

Pomenuta tinejdžerka bila je jedna od najvećih nada njemačkog sprota, ali i jedna od takmičarki od koje se očekivalo i odličje na Olimpijskim igrama u budućnosti.

"Veliki je šok u cijeloj gimnastičkoj porodici, posebno u Nacionalnom centru za ritmičku gimnastiku i kod njenih drugarica iz tima, kao i kod trenera i osoblja za podršku, ali i u Berlinu i Ulmu, gde je Mia živela i trenirala", navodi se u soapštenju Saveza koji još dodaje:

"Naše duboko saučešće je u ovim teškim trenucima sa porodicom Mie, kojoj želimo svu snagu sveta da se nosi sa ovim tužnim događajem."

Oglasi

Uzrok smrti još nije poznat, ali sumnja se na probleme sa srcem.

Mia se ritimičkom gimnastikom bavila od malena, postizala je sjajne rzeultate na Međunarodnom nivou.

Bila je velika perspektiva njemačkog sporta, a porglašena je i za najbolju mladu sportistkinju grada Berlina.

Nakon ove tužne vijesti sportski savezi u Njemačkoj odmah su reagovali i uskoro će zahtjevati detaljnije medicinske preglede kada su u pitanju mladi sportisti.

Top Komentari

HamzaVojvoda
A nijedan prodani portal koji je zaradjivao od lazne price nece reci sta je problem. Svi od srca umiru zadnje 2 godine a sve se prave budale kao sta.li je ovo. Fajzer mamicu vam recite gnjide
3 0
Mel_Glupson
Jos jedna žrtva sigurne i efikasne vakcine ...genocid nad narodom
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi