10

Komentari (10)

TurgutBayraktar
A da mozda ne pretjerunete kakav cetnik ovo ono nidje veze da on mrzi muslimane nebi se druzio sa istim tim muslimanima itd. Neke pjeame itd ko zna oni koji to slusaju mozda ne interpretiraju kao prijetece za druge narode itd. Nije sve kako izgleda ponekad.
plemic
ovaj portal komotno može promjenuti ime u stavstav,ba
AlphaStrong
Nadudlaj se ti Bošnjaku i Kosovaru, dosta si dudlao srbima i poturao im svoju bulju
HamzaVojvoda
Jadni bosnjo i jadni siptar dudlajte i zivite u 90tim stoko
Zax
Stvarno je Nole najveci,svakom sportisti od Habiba,Mesija pa nadalje je cast da se slika sa velikim sampionom.Svaka cast Nole podrska od svih bosnjakistanaca na dunjaluku obozavam da te gledam,Kupio sam novu haber kutiju da te pratim na turnirima.Pozdrav iz kasabe voli te raja
Zax - Marš u pic..ku malterinu, ako si ti Bosanac - Bosnjak, onda sam ja Francuz, iza ovoga imena se krije neki Milan, Marko, Nikola itd, ovakav komentar ne bi napisao nijedan Bosnjak - Bosanac, pozdrav od mene, iz Srbistana u ime svih Srbistanaca.
HamzaVojvoda
Mrs u tri lepe ujko dosadan si ko proljev ebo ti djokovic sve tvoje usljivo @Nogometas dudlator
Nemojte zamjeriti Dagestancu Khabibu jer on ne zna nista sta se je desavalo na nasim prostorima. Neka neko ode do Dubai to jest do Ujedinjeni Arapski Emirata i tamo se nadje sa Khabibom i lijepo sve obajsni, kako je i sta je, eto Djokovic se nasao sa njim pa mu moze prodavati suplju i zato mu Khabib vjeruje, jer nije imao ko to da demantuje. Na kraju da zakljucim, ljutite se na Khabiba a niste ljuti na Semir-a Osmanagić-a (Bosanske Piramide) koji je veliki prijatelj sa Novakom Djokovicem.
Hanibal
On podrzava Srbiju koja je masakrirala Bosnjake (BiH i Albance na Kosovu.
AlphaStrong
Čuj patriotske pjesme?! To su če.ničke pjesme. Fujjj
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti