Odbojkaši Kaknja produžili ugovore sa tri igrača

Krivokapa, Mustafić i Šljivo produžili ugovore sa OK Kakanj

Odbojkaši Kaknja produžili ugovore sa tri igrača

E. Škulj

Nakon što je potpisan ugovor sa korektorom Bahrijom Zenovićem iz sarajevske Bosne, odbojkaški kluba Kakanj 78 je produžio ugovore sa domaćim, kakanjskim igračima: liberom Sejdinom Mustafićem, srednjim blokerom Arminom Šljivom i primačem Murisom Krivokapom. 

Ova tri igrača bili su neizostavne karike u postavi trenera Aganovića u protekloj sezoni, a nove ugovore su potpisali na dvije godine.

"Kakanjski igrači su temelj ove ekipe, igrači koji napreduju iz sezone u sezonu i sretni smo što smo ih zadržali. OK Kakanj potencira domaći kadar i to će nam uvijek biti cilj", kazao je trener ekipe Almir Aganović.

Polovinom narednog mjeseca kakanjski odbokaši startaju sa pripremama za narednu sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi