13

Komentari (13)

E.Car
Vi ste zlatni naši svi redom, ako pogledamo koliko je ova država u vas uložila samo vaše prisustvo na OI i predstavljanje naše države je veliki uspjeh koji vam ova država nikad neće uzvratiti. Puno vam sreće želim i volio bih da zbog sebe osvojite svi po medalju.
stranputica
Pustimo ovu djevojčicu na miru, njeno vrijeme tek dolazi. Lijepo je sama rekla, cilj je polufinale. Biti među 16 na svijetu u nekoj disciplini sa 15 godina je fantastično. A ostali, svako finale je ko 3 zlatne medalje, ako ćemo pošteno......
SuhoMeso
Kakva smo mi rupa u svijetu, nemamo olimpijske medalje. Kosovo na svom prvom nastupu uzeli zlato, neka nama SDA, asvalta u rasvijete po selima i mi zadovoljni. PS sretno nasim sportasima
fudo.98
Čuj Lana najveća uzdanica, svaka njoj čast. Tuka je Tuka
user1574859714
Kakav Tuka pao.Neki dan gledam dijamantsku ligu zadnji bio u utrci.
dinass
Nema drug od Tuke nista,Pezer ili Lana imaju minimalne al opet i takve sanse.Desavalo se da podbace bacaci kugle pa Pezer sa solidnim hicem mozda iznenadi mada je i on tanak psihicki jer uvijek lose baci nego moze.Lana moze iznenaditi da udje u finale jer je na vrhuncu.
bk123
Amel i Lana najveće nade na OI. Možda ja ne znam a da li ima još netko od naših sa realnim šansama da nešto napravi
Rigel
Kakav crni amel, pa nece ni u finale uci. Daleko smo mi generalno od medalje na OI. Mozda nekad Lana u buducnosti ako nastavi ovako da napreduje.
Rigel
Tuka nije ni blizu finala, a kamoli medalje. Pa i kad je na vrhuncu forme bio nije mogao nista uraditi. Cim se on poceo slikati, reklame snimati i furat se na dzet set ko dzeko, nema tu vise rezultata.
dinass
Realne na zalost nema niko al ostaje nada,za Lanu finale ko zlato u mojim ocima.Kazem Pezer ima duzinu za medalju ako favoriti podbace a on baci najduzi hitac.
dinass
Pad u formi a i ozenio se,zanimljivo al se i Pezeru isto desilo,jednostavno prioriteti se mjenjaju i pocinju ljudi gledat egzistenciju,radni vijek sportista je kratak na zalost.
ragge
Sretno svima, predstavite nas u najboljem svjetlu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.