Ovaj dečko je ispao najveća faca među navijačima širom svijeta - Samo je otvorio novčanik

Platio svima piće

Ovaj dečko je ispao najveća faca među navijačima širom svijeta - Samo je otvorio novčanik

M. Šljivak

Navijač bejzbol ekipe Philadelphia Philliesa stekao je veliku popularnost nakon što je pivom častio kompletan sektor na tribini tokom susreta doigravanja protiv Miami Marlinsa. Potrošio je 4.500 dolara.

Neimenovani navijač Philadelphia Philliesa ostat će upamćen po onom što je učinio za kolege s tribine na utakmici njihovog tima protiv Miami Marlinsa.

On je na tribini bio veoma darežljiv. Odlučio je počastiti kompletan sektor na tribini i kupio je svima pivo. Naravno, ovaj potez je izazvao oduševljenje svih prisutnih.

Poznato je i to koliko je potrošio. Račun je iznosio 4.500 dolara i mora se priznati da je ovaj navijač ispao poprilična 'faca'.

Oglasi

Prava je rijetkost, pogotovo u Sjedinjenim Američkim Državama, vidjeti da je neko spreman počastiti društvo. Račune uglavnom plaća svako za sebe.

Ovaj navijač očigledno je 'u lovi'. Njemu 4.500 dolara ne znači previše i nakon ovog poteza je stekao brojne simpatije i to ne samo navijača Philliesa, već i drugih.

Dosta je onih koji se nadaju da će ovaj momak doći i na naredne utakmice i da će se biti još poneka besplatna tura za svu ekipu na tribinama.

Navijači Philadelphia Philliesa zadovoljni su otišli kući nakon utakmice protiv Marlinsa. Njihov tim je slavio pobjedu od 7-1.

Ipak, ovaj navijač je zasjenio tu pobjedu, barem kod određenog dijela fanova koji su sjedili u njegovom sektoru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi