Pojavio se i kratki snimak: Grobari napali karate klub u kojem su trenirala dječica

Budva

Pojavio se i kratki snimak: Grobari napali karate klub u kojem su trenirala dječica

E. Škorić
Teme:

Navijači Partizana jučer su priredili haos u Budvi, zbog čega je pomjeren vaterpolo meč Primorac - Partizan.

Grupa Grobara je u budvanskom bazenu imala okršaj s policijom, uništila je jedno službeno vozilo i kroz prozor ubacivala baklje i suzavac u i oko bazena.

Uz to su, svjesno ili nesvjesno, napali karate klub Budva u kojem su u tom trenutku trenirali dječaci i djevojčice do sedam godina uzrasta.

Kratki snimak se pojavio i na internetu, a potez Partizanovih navijača osudili su širom Srbije. Oglasio se i Vaterpolo savez Crne Gore.

"Njihova je očigledna namjera bila da ovaj sportski događaj pretvore u poligon za širenje nacionalističke, političke i vjerske mržnje, čemu na sportskim borilištima ne smije i ne može biti mjesta", saopštili su.

Top Komentari

BobPaisley
...ovo ce za desetak godina biti slavljeno kao herojski cin kod njih...desetorica navijaca Partizana isprebijala stotinu crnogorskih karatista nosioca crnog pojasa koji su maltretirali srpsku nejac.
9 0
Rekorderi
Ovo treba toliko krvnički isprebijati i rigorozno kazniti da budu "svijetao" za sve one koji budu dolazili sa sličnim namjerama.
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi