7

Komentari (7)

GigantMostarski
Mudonje u grupi kao hijene. Dok ne dodje neki rogati pa ih ne pocne sve do jednog nabadat na šake.
GigantMostarski
Mudonje u grupi kao hijene. Dok ne dodje neki rogati pa ih ne pocne sve do jednog nabadat na šake.
Rekorderi
Ovo treba toliko krvnički isprebijati i rigorozno kazniti da budu "svijetao" za sve one koji budu dolazili sa sličnim namjerama.
BobPaisley
...ovo ce za desetak godina biti slavljeno kao herojski cin kod njih...desetorica navijaca Partizana isprebijala stotinu crnogorskih karatista nosioca crnog pojasa koji su maltretirali srpsku nejac.
BaboBih
Nije mi jasno ko je ova imena navijackih grupa izmisljao. Grobari, manijaci, horde zla, lesinari itd itd... sam sebe ponozis i jos se hvalis da si dio toga..
BobPaisley
@BaboBih...sve su to grupice krezavih narkomancica i besposlicara kojima je to jedini nacin u zivotu da budu primijeceni...ima tu i dosta balavurdije.
dinass
To nije tacno,to su legalizovane skupine kriminalaca koje po potrebi djeluju kao paravojne jedinice razlicitih namjena a vrlo male odgovornosti pred zakonom.Svrha je razlicita od kriminala,politike,ekstremizma i separatizma pa nadalje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.