Red Bull takmičenja uživo na SportSport.ba: Njemačka domaćin UCL utrke, spektakl u Irskoj

Red Bull takmičenja uživo na SportSport.ba: Njemačka domaćin UCL utrke, spektakl u Irskoj

Sponzorski tekst

Ovaj vikend nastavljaju se Red Bull takmičenja.

Na programu će biti bike i moto utrke i pravi užitak za ljubitelje adrenalina.

UCL Mountain Bike utrke ovaj vikend su u njemačkon Albstadtu gdje će biti vožene utrke u XCC i XCO kategoriji.

Nakon francuskog Lorudesa i brzailskog Petropolisa ovo će biti treća UCL utrka u novoj sezoni Red Bull takmičenja, a sve možete pratiti live na Red Bull TV i portalu SportSport.ba.

Staza u Albstadtu jedna od najzahtjevnijih u kalendaru i to će biti pravi ispit za takmičare da dobiju sliku trenutne forme u tekućoj Red Bull sezoni.

Pored pomenutih UCL uzbuđenja u Irskoj nas ovaj vikend očekuje i prvo ovosezonsko motosport takmičenje, a riječ je o Drift Mastersu gdje adrenalin dolazi do vrhunca.

Najluđi vozači današnjice ukrstit će koplja i sigurni smo ponuditi nezaboravan spektakl na Mondello Parku u Caraghu gdje se očekue više do 10.000 gledatelja. Takmičenje počinje danas u 15 sati i 25 minuta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije