Red Bull uživo na SportSport.ba: Cliff Diving u Bostonu

Pratite spektakl iz SAD-a

Red Bull uživo na SportSport.ba: Cliff Diving u Bostonu

H. Zilić

Nova Red Bull Cliff Diving sezona konačno počinje večeras a prva stanica će biti Boston.

U takmičenju koje je prepuno adrenalina i sjajnih akrobacija uživamo već godinama, a s nestrpljenjem se očekivao početak nove sezone. Kao što već svi znaju u kalendaru se nalazi i Stari most u Mostaru koji će biti na rasporedu za nekoliko mjeseci, a prva stanica nove sezone će biti Boston i to ovog vikenda.

Na portalu SportSport.ba ćete uživo moći pratiti takmičenje u Bostonu gdje se sprema pravi spektakl, a pomenuto takmičenje počinje u 21:30.

Boston će po prvi put nakon devet godina ponovo biti domaćin ovom takmičenju, a u ovom gradu smo gledali zaista neke od najspektakularnijih izdanja Cliff Divinga i nema sumnje da nas i večeras očekuje apsolutni spektakl.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.