Red Bull takmičenja uživo na SportSport.ba: XCO utrka za djevojke u Petropolisu

UCL MTB

Red Bull takmičenja uživo na SportSport.ba: XCO utrka za djevojke u Petropolisu

Sponzorski tekst

U brazilskom Petropolisu nastavljaju se Red Bull takmičenja koja možete pratiti uživo na SportSport.ba. Od 16 sati djevojke kreću u borbu u disciplini XCO UCL MTB.

Ovo će biti veoma uzbudljivo takmičenje na jednoj od najatraktivnijih staza u Red Bullovom kalendaru, tako da će adrenalin i uzbuđenje biti na vrhuncu.

Ovo nije prvo gostovanje Red Bull takmičara u Brazilu.

Još 2005. godine ova južnoamerička država bila je domaćin dvostrukog spusta i XCO runde u Balneário Camboriúu, gradu na obali mora.

Međutim, sa novom stazom na egzotičnoj lokaciji, navijači i sportisti čekaju vizuelnu poslasticu, a to se psoebno odnosi upravo na XCO discipline.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.