Red Bull takmičenja uživo na SportSport.ba: Drift Masters spektakl u Irskoj
FOTO: Red Bull

Za sve ljubitelje automobilizma i lude vožnje

Red Bull takmičenja uživo na SportSport.ba: Drift Masters spektakl u Irskoj

Sponzorski tekst

U irskom Caraghu danas neće nedostajati adrenilina i uzbuđenja.

Na rasporedu je Drift Masters motosporta u okviru Red Bull takmičenja koje uživo možete pratiti na SportSport.ba.

Takmičenje će se održati na Mondello Parku koji je jedno od najpoznatijih borilišta kada je u pitanju ovaj sport.

Na tribinama i oko staze očekuje se oko 10.000 gledatelja što će svakako dati poseban doživljaj današnjem spektaklu koji počinje u 15:30, a možete ga uživo pratiti na Red Bull TV i SportSport.ba, odnosno na OVOM linku. U pitanju će biti kvalifikacije za sutrašnje takmičenje.

Inače Drift Masters jedno je od najglednaijih Red Bull takmičenja, gdje adrenalin dostiže vrhunac, a u glavnim ulogama su najhrabriji, neki će reći i najluđi vozači današnjice.

Svakako preporuka da i ovaj vikend ostanete uz SportSport.ba i Red Bull takmičenja koja će se sutra nastaviti UCL utrkama u Njemačkoj i finalnim borbama Drift Mastersa u Irskoj.

Top Komentari

TMilidza
Uživo na red bull kanalu hahah
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije