Red Bull uživo na SportSport.ba: XCO utrka za muškarce u Petropolisu

Šlag na tortu sjajnog vikenda u Brazilu

Red Bull uživo na SportSport.ba: XCO utrka za muškarce u Petropolisu

Sponzorski tekst

U brazilskom Petropolisu nastavljaju se Red Bull takmičenja koja možete pratiti uživo na SportSport.ba. Nakon djevojaka od 19:15 i muškarci kreću u finalnu borbu u disciplini XCO UCL MTB.

Kao i za djevojke isto važi i za muškarce. U Brazilu ih očekuje jedna od najuzdubljivjih staza u kalendaru, gdje će na kraju do izražaja doći najspremniji, a možemo reći i najhrabriji.

XCO za muškarce bit će i šlag na tortu ovog sjajnog vikenda u Petropolisu.

Petropolis je inače grad od 300.000 stanovnika u regiji Rio de Jainero, tačnije udaljen je 68 kilometara od samog centra Ria.

Grad je bogat kulturnim znamenitostima i posebnim pejzažom, a to će se najbolje vijdeti na utrkama ovaj vikend.

Bogato prirodno okruženje daje poseban pečat ovom brazilskom gradu, što budi dodatni adrenalin među takmičarima u UCL MTB-u.

Top Komentari

prostecinjenice
Ljudi nisu svjesni kakvi su ovo gladijatori i koliko su ove trke zanimljive za gledati kada malo uđete u fol.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.