Pušenje i opijanje uz roštilj: Sin mu je svjetska zvijezda, a on živi u kamperu sa mladom djevojkom

Zanimljiv način života

Pušenje i opijanje uz roštilj: Sin mu je svjetska zvijezda, a on živi u kamperu sa mladom djevojkom

Admin Čaušević

Vjerovatno je samo jedan čovjek na svijetu popularniji od samog sporta kojim se bavi. I dok je već godinama u vrhu i smatra se najboljim ikada, njegov otac živi potpuno drugačiji način života.

Ronnie O'Sullivan(47) je predvodio listu najboljih igrača snookera veći dio 2022. i bit će spreman krenuti u trku 2023. The Rocket će nastojati poboljšati svoju formu dok gleda ka rekordnom osmom Svjetskom prvenstvu.

Nakon što je prošlog aprila izjednačio rekord Stephena Hendryja svojom sedmom krunom, 47-godišnjak je proslavio historijsku pobjedu sa svojim ocem, Ronniejem starijim, i dvoje svoje djece Lily i Ronniejem O'Sullivanom Juniorom.

Životni uslovi oca legende snookera daleko su od onoga što ima njegov sin. Ovaj 68-godišnjak živi u kamperu sa svojom partnericom Tiffany Kushner (35).

Ronnie O'Sullivan senior(68) i njegova 35-godišnja djevojka

U julu 2021. par je odlučio da im je ugodan život "'zamoran" i stoga su odlučili uložiti u Mercedesov kamper vrijedan 94.000 funti. Osnivač brenda superhrane Chaga Life prethodno je na Facebooku objavila videosnimke para na njihovom pothvatu s karavanom, a na vožnju je povela i svog kućnog ljubimca.

"To je najbolja odluka koju smo ikada donijeli, odbacivanje mita da se posjedovanje imovine i posjeda smatra postizanjem nečega", rekla je. "Sve što postoji u životu treba živjeti. Naš dugoročni plan je pronaći negdje parcelu zemlje i uzgajati vlastitu hranu."

Oglasi

Otkako je pušten iz zatvora 2010. nakon što je odslužio 18 godina za ubojstvo, O'Sullivan stariji je bio na nekim turnirima sa svojim sinom.

Tiffany Kushne izgleda atraktivno

Dešavanja u Sheffieldu 2022. bila su poseban trenutak za porodicu nakon što je O'Sullivan još jednom pobijedio u The Crucibleu, što je možda i najposebnije u životu Ronnieja starijeg.

"Moj tata nikad ne bi izašao na pozornicu", rekao je O’Sullivan u svom nadolazećem dokumentarcu Eurosporta Seventh Heaven. "Mislim da je to samo zato što mu je Barry Hearn rekao: ‘Gledaj, bolje ti je da odeš tamo."

"Rekao je 'Ne, neću izaći'. Barry je rekao 'Izaći ćeš" i gurnuo ga. Rekao je 'Idi i uživaj u trenutku sa svojim sinom'. Moj tata je rekao meni poslije, 'Znaš šta, stvarno mi je drago što smo to učinili jer je to bio najbolji trenutak u mom životu.' Želim da svi drugi to dožive.

Inače, partnerica O'Sullivana seniora je 12 godina mlađa od njegovog sina, ali to ne smeta ovom paru da uživaju u neobičnom načinu života.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti