Na minus -10 izašli su kao najveći heroji, pa se obrukali na terenu

Igrači Seattlea napravili neobično zagrijavanje

Na minus -10 izašli su kao najveći heroji, pa se obrukali na terenu

Edmir Škorić

Nevjerojatne scene viđene su uoči utakmice NLF-a između Kansas City Chiefsa i Seattle Seahawksa.

Video koji je nastao prije utakmice šokirao je korisnike Twittera. Igrači Seattle Seahawksa izašli su na zagrijavanje prije početka utakmice goli, ali s kapama i rukavicama.

Metoda koju su izabrali Seattle Seahawksi nije urodila plodom. Domaćini su slavili 24:10 nakon što su prva dva dijela kategorički dobili 7:0, odnosno 10:3.

Bili su jako hrabri prije meča, ali to im nije pomoglo u igri

Kansas City Chiefsi su ionako bili veliki favoriti. Tim iz Missourija ove sezone ima 12 pobjeda i samo tri poraza.

Seattle Seahawksi su dobili sedam od 15 odigranih utakmica. Inače imaju osam poraza, od čega tri u nizu.

Barem su privukli veliku pozornost i postali hit na internetu

Ovaj put su barem skrenuli pažnja na sebe neobičnim izlaskom na zagrijavanje, mada nikome nije jasno šta su htjeli da naprave s obzirom na veliku hladnoću jer je bilo -10 stepeni u Kansas Cityju.

Top Komentari

samobosna
Minus -10 hahahahahahhahaha pa ne treba nama stranica za viceve, uđemo na sportsport i smijemo se naslovima i tekstovima hahahahahaha
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi