9

Komentari (9)

Peđa
amer_sa90
Zasto se objavljuju clanci o susjednoj drzavi?
AmarSahin
Pročitaj ime portala. Ovo ti je ako nisi znao portal o sportu, znači pišu vijesti oko sporta. Oni objavljuju vijesti i o Južnom Sudanu, Južnoj i Sjevernoj Koreji pa ne vidim nešto da se žališ.
amer_sa90
Pa sto hrvatski i srbijanski portali ne objavljuju vijesti vezane za Bosnu?
sslazio
Koliko su oni ispred nas u svakom sportu, to je haos. A ulaganja u sport im nisu bas puno veca od nasih. Mi nemamo niti jednu timsku ekipu ni blizu vrha Evrope a u okolini svi imaju bar 1 tim na OI.
Bostos
Ali treba bit realan, ja sam iz Hrvatske i kod nas ima jako puno sportaša koji su ustvari iz Bih, a nastupaju za Hrvatsku a vjerujem da je tako i u Srbiji tako da nije to uopće čudno što nemate još medalju sa OI kad većina najboljih sportaša nastupa za druge reprezentacije
user1604155860
Slazem se sa ovim gospodinom jer vecina kvalitetnih sportasa nastupa za Srbiju i Hrvatsku,Samo jedan primjer su odbojkasice Srbije naj bolja igracica iz BiH.
Peđa
Jonquel Jones najbolja košarkašica BiH rodom iz Goražda
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.