Sportsko čudo studenticu dovelo do totalnog ludila, uletila je na teren i pokazala bujne grudi svima

Prekidi dva vikenda u nizu

Sportsko čudo studenticu dovelo do totalnog ludila, uletila je na teren i pokazala bujne grudi svima

Admin Čaušević

Nesvakidašnje scene stižu iz NCAA takmičenja u američkom fudbalu sa navijačima ekipe Colorado Buffaloes u glavnoj ulozi pošto su dva vikenda u nizu utrčali na teren da proslave pobjedu svog tima.

Prije desetak dana u meču protiv Colorado Statea ekipa koju predvodi trener Deion Sanders je izvela sportsko čudo godine u sportovima namijenjenim američkim studentima.

Naime, u duelu NCAA takmičenja u američkom fudbalu Colorado Buffaloes su poslije nevjerovatnog preokreta i produžetaka pobijedili Colorado State.

Nakon regularnog dijela igre bilo je 28:28, a poslije čega su igrana dva produžetka, a pobjedu su odnijeli domaći rezultatom 43:35.

Meč je završen pola sata nakon ponoći, a navijači su od silnog ludila drugi meč u nizu odlučili da utrče u teren nakon što su ranije isto uradili protiv Nebraske.

Studenti nisu mogli sakriti svoje zadovoljstvo zbog velike pobjede, a jedna djevojka je u zanosu strasti napravila i propust.

Oglasi

Dok je utrčavala u teren nije uspjela "iskontrolisati" svoje bujne grudi koje su u jednom trenutku izletile ispod majice.

Djevojka vjerovatno nije bila ni svjesna šta je uradila pošto je sve trajalo jako kratko, ali je bilo dovoljno da završi na internetu.

Interesantno da je djevojka utrčala na dijelu terena gdje se baš nalazila kamera, odlučila se okrenuti tražeći drugaricu kada je i došlo do nezgodne situacije.

Inače, za Colorado Buffaloes je ovo bio najveći povratak, a zatim i preokret još od 2005. godine. U novoj sezoni su na omjeru 3:0.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije