Ovaj meč bit će najigraniji u historiji kladionica - Cifre su nestvarne
Kladioničari u Sjedinjenim Američkim Državama ruše apsolutno sve rekorde na Super Bowlu koji se igra ovog vikenda (Foto: Pexels)

Istinsko ludilo

Ovaj meč bit će najigraniji u historiji kladionica - Cifre su nestvarne

M. Šljivak

Vikend koji je pred nama donosi nam jedinstvenu utakmicu u svijetu sporta. Na rasporedu je čuveni Super Bowl u kojem će Philadelphia Eaglesi i Kansas City Chiefsi odlučiti o NFL prvaku, a ova utakmica bit će najigraniji par u historiji kladionica.

Sjedinjene Američke Države u budućnosti imaju namjeru proglasiti Super Bowl državnim praznikom jer ogroman broj Amerikanaca iz godine u godinu maksimalno uživa u posljednjoj NFL utakmici sezone.

Tokom Super Bowla apsolutno sve drugo staje. Svi su fokusirani maksimalno na ono što se dešava na terenu i doslovno je ovo Amerikancima državni praznik.

Od posljednjeg NFL meča sezone napravljen je zaista jednistven događaj, a ovogodišnji duel Philadelphia Eaglesa i Kansas City Chiefsa u Arizoni porušit će sve rekorde i što se tiče kladionica.

Prema istraživanjima kladioničari u Sjedinjenim Američkim Državama će na ovaj meč uložiti više od 16 milijardi dolara i očekuje se da uplate tiketa izvrši barem 50 miliona ljudi.

Oglasi

To je za 61 posto više u odnosu na prošlu godinu i nevjerovatna je činjenica da čak 20 posto Amerikanaca ima namjeru da se kladi na meč godine u američkom sportu.

Olakšavajuća okolnost je za kladioničare je ta što sve više američkih država legalizuje klađenje, pa će im sada biti mnogo lakše da ostave opkladu na ovu utakmicu.

Posebni paket za Super Bowl - Doživjet ćete nezaboravno iskustvo za 'samo' milion dolara

Navijači i ljubitelji NFL-a širom svijeta nestrpljivo očekuju nedjeljni program na Super Bowlu u kojem će u Phoenixu Philadelphia Eaglesi i Kansas City Chiefsi odlučiti ko je najbolji tim ove sezone.

Kao i svake godine Super Bowl mnogima donosi šansu vrhunsku zaradu, a ove godine spremljen je posebni paket od milion dolara koji vam donosi zanimljive mogućnosti.

Tako će zainteresovani navijači za milion dolara dobiti privatni let na utakmicu zajedno s 11 prijatelja, a po dolasku u Arizonu imat će razne pogodnosti.

Oglasi

Po dolasku će se družiti i upoznati s čuvenim košarkašem Shaquilleom O'Nealom, NFL legendom Robom Gronkowskim te poznatim zabavljačem i TV licem Guyom Fierijem

Naravno, u paketu su osigurane karte za sve privatne zabave koje će se desiti tokom Super Bowla i omogućeno je neograničeno korištenje votke i šampanjca.

akođer, vlasnik posebne uplate imat će konstantno pratnju osiguranja, uvijek će sa sobom imati nekoliko terenaca za ličnu upotrebu, no ni to nije sve.

Korisnik paketa imat će pristup VIP kupatilu. Za to kažu da je vjerovatno i najbolja moguća pogodnost, ali nije jasno zašto je to tako.

I posljednje u nizu je korištenje spa centra nakon višednevnog ludovanja kako bi se tijelo što prije oporavilo nakon silne votke i šampanjca.

Pored paketa od milion dolara postoje i jeftinije varijante. Jedan od paketa košta 250.000 dolara i u njemu je druženje s Robom Gronkowskim, prisustvovanje njegovoj privatnoj zabavi, te privatnim zabavama Shaquillea O'Neala i Guya Fierija.

Kao i svake godine reklame koje će se prikazivati na TV-u vrijede milione dolara po sekundi. Tako će zainteresovani za 30 sekundi izdvajati čak sedam miliona dolara.

Sretnici s kartom koji će se naći u Arizoni uživat će i na poluvremenu utakmice jer će mini koncert održati slavna pjevačica s Barbadosa Rihanna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi