Super Bowl pod upitnikom: Frizer je usred posla morao ostaviti makaze i otići

Kansas City Chiefs i Tampa Bay Buccaneers su u finalu

Super Bowl pod upitnikom: Frizer je usred posla morao ostaviti makaze i otići

A. Čaušević

Jedno sasvim normalno i obično šišanje bi moglo uništiti Super Bowl.

Ukupno 20 igrača Kansas City Chiefsa uključujuči Patricka Mahomesa su imali zakazano kod frizera koji je ranije bio testiran na koronavirus.

Frizer je šišao Danilea Kilgoera kada je primio informaciju da je pozitivan. Odmah je ostavio makaze i napustio prestorije Chiefsa.

Kilgore se našalio na vlastiti račun objavom fotografije na kojoj mu je polovina glave ošišana, a druga polovina ne. On je odmah završio u karantinu baš kao i njegov saigrač Demarcu Robinson koji se šišao dan ranije.

[twitter]https://twitter.com/DanielKilgore67/status/1357084642378211328[/twitter]

Frizer je u nedjelju bio negativan, kada je došao u prostorije Chiefsa morao se ponovo testirati i rezultat je bio pozitivan. Ukupno 20 igrača je tražilo njegove usluge.

Robinson i Kilgore će moći putovati na Super Bowl ukoliko njihovi testovi budu negativni pet dana u nizu.

NFL je izdao protokol prema kojem su igrači mogli napustiti svoj dom i otići do klupskih prostorija, ali dozvola šišanja mogla bi dovesti do širenja koronavirusa u ekipi Chiefsa pa je samim tim i Super Bowl doveden u pitanje.

Promo

Top Komentari

KiKi2020
Hahah samo je vase novinarstvo je upitno.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi