Supruga uhvatila NFL zvijezdu u krevetu sa bratom i ljubavnicom

Prijetila mu pištoljem

Supruga uhvatila NFL zvijezdu u krevetu sa bratom i ljubavnicom

NFL zvijezda Earl Thomas umalo je 'izgubio' glavu.

Thomas koji nastupa za Baltimore Ravens našao se u problemu nakon mu je supruga saznala da je vara, a cijela priča, srećom, na kraju nije završila tragično.

Američki mediji prenose da je Thomasa supruga uhvatila u krevetu sa drugom ženom, ali i sa njegovim rođenim bratom, te da mu je zbog toga prislonila pištolj na čelo.

"Razjarena Nina je uperila 9-milimetarsku Beretu u Earlovu glavu prije nego što je uspio da joj oduzme oružje", navodi Daily Mail.

Policija je odmah po dolasku na mjesto događaja lišila slobode Earlovu suprugu koja se pravdala da je željela samo da ga uplaši, ali se ispostavilo da je pištolj, ipak, bio napunjen.

"Žao mi je što je cijela priča izašla u javnost, ali živimo u takvom svijetu. Molite se za nas. Važno je da prebrodimo ove stvari", rekao je Thomas i dodao da stvari nekada ne idu kako ste isplanirali.

Thomas i njegova supruga su u braku od 2016. godine i imaju troje djece.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi