Svi su u nevjerici gledali u neprepoznatljivu legendu: "Možda da pojedeš nešto konkretno?"
Tom Brady je pratio UFC event u Las Vegasu u društvu svog nekadašnjeg saigrača iz Tampa Bay Buccaneersa Mikea Evansa (Foto: Screenshot)

Poprilično je 'opao'

Svi su u nevjerici gledali u neprepoznatljivu legendu: "Možda da pojedeš nešto konkretno?"

M. Šljivak

Legendarni igrač američkog fudbala Tom Brady (45) šokirao je sve na UFC 285 eventu u Las Vegasu. Izgled čuvenog quarterbacka zabrinuo je mnoge jer izgleda mršavije nego ikad.

Tom Brady je nedavno završio veliku igračku karijeru. Legendarni quarterback je s 45 godina konačno odlučio otići u penziju i posvetiti se drugim stvarima.

Brady je proteklu noć proveo u Las Vegasu. Prisustvovao je UFC eventu kojeg su predvodili Jon Jones i Ciryl Gane i u jednom trenutku ga je kamera prikazala u dvorani.

Njegov izgled šokirao je ljubitelje sporta. Brady izgleda veoma mršavo, kosti lica, posebno brade, veoma su mu istaknute i mnogi su zabrinuti za legendarnog igrača.

Komentari prema njemu su očekivani. Fanovi smatraju da bi trebao pojesti nešto konkretno.

"Možda da pojedeš nešto konkretno, a ne jedan badem godišnje?", poruka je jednog navijača, a drugi dodaje:

Oglasi

"Tom izgleda kao plastična verzija sebe".

Čega se lik sjetio: Nakupio pijesak u tegle s mjesta oproštaja Toma Bradyja i zaradit će ludu cifru

Legendarni igrač američkog fudbala Tom Brady (45) po drugi put je odlučio okončati profesionalnu karijeru i čini se kako čuveni quarterback sada definitivno odlazi u penziju. Na njegovom povlačenju mnogi žele i zaraditi, a ono što je napravio jedan Amerikanac još dosad nije viđeno.

Oproštaj vjerovatno i najvećeg igrača američkog fudbala mnogima je dao ideju za zaradu. Jedan Amerikanac došao je na ideju kakva se ne pamti.

Brady je odluku o povlačenju saopštio s plaže na Floridi. To je dalo ideju neimenovanom čovjeku da pronađe mjesto odakle se Brady javio i da nakupi pijesak u tegle te da ih proda.

Oglasi

On je nakupio nekoliko tegli pijeska i to na tačnoj lokaciji gdje je Tom snimio video oproštaja. Postavio je tegle s pijeskom na oglas i pokušava ih prodati.

Oglas s teglama pijeska postavljen je na eBay. Tražena cijena je nevjerovatnih 100.000 dolara i ponuda je bilo.

Da li je došlo do konačne prodaje ne zna se. Ipak, mora se priznati da je ovo zaista fenomenalna ideja.

Tom Brady je u bogatoj karijeri sedam puta osvojio naslov NFL prvaka. Šest titula Super Bowla uzeo je s New England Patriotsa i jedan s Tampa Bay Buccaneersima, gdje je i završio karijeru.

Brady neće otići iz fudbala. On je potpisao ugovor s televizijskom kućom Fox i radit će kao analitičar. Ugovor je vrijedan nestvarnih 375 miliona dolara za 10 godina.

Za čuvenog igrača to je još jedan od bogatih ugovora u nizu. Tokom 23-godišnje karijere on je od ugovora i sponzora uzeo nevjerovatnih 553 miliona dolara.

Na terenu od ugovora s Patriotsima i Buccaneersima zaradio je 333 miliona dolara, a van terena je od brojnih sponzora inkasirao ludih 220 miliona dolara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi