Tom Brady je odabrao!
Foto - EPA

Seli u Tampa Bay

Tom Brady je odabrao!

M. Šljivak

Legendarni quarterback Tom Brady (42) napustio je nakon 20 godina New England Patriotse, a karijeru će ovaj čuveni NFL igrač nastaviti u redovima Tampa Bay Buccaneersa.

Prema navodima ESPN-a, Brady je s Buccaneersima dogovorio jednogodišnju saradnju vrijednu 30 miliona dolara i uskoro bi sve trebalo postati službeno.

Brady je jučer objavio kako napušta Patriotse gdje je proveo proteklih 20 godina i gdje je stekao status ikone NFL-a.

Čak šest puta Brady je vodio Patriotse do titula prvaka, a u tom periodu je tri puta proglašen najkorisnijim igračem i četiri puta je bio i MVP SuperBowla.

Nova NFL sezona trebala bi početi 10. septembra i sasvim sigurno da će biti poprilično interesantno vidjeti Bradyja u drugom dresu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi