Vaterpolisti Srbije putovali 33 sata do Rija

Nevjerovatno

Vaterpolisti Srbije putovali 33 sata do Rija

Vaterpolo reprezentacija Srbije danas je stigla u Rio de Janeiro, do kojeg je putovala nevjerovatna 33 sata.

"Završilo se i ovo putovanje za Montevideo, u ovom slučaju za Rio. Preživjeli smo 33 sata puta. Nemam komentar na naš odlazak low cost kompanijom do Dubaija i poslije 14 sati leta, ali je bitno da smo stigli', napisao je srbijanski vaterpolista Filip Filipović na svojoj stranici.

Filipović je potom opisao mjesto gdje se delegacija smjestila.

"Selo izgleda impozantno, sa nekim sitnim propustima koje ću zaboraviti kada počne takmičenje. Upoznao sam se sa ostatkom olimpijskog tima, došli smo sa košarkašicama, a sigurno je da će druženje biti sve intenzivnije kako se bude povećavala naša delegacija".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi