Navijač na tribinama napravio najodvratniji potez svih vremena: Mnogima se gadi ono što su vidjeli
Foto - Screenshot

Nevjerovatna scena

Navijač na tribinama napravio najodvratniji potez svih vremena: Mnogima se gadi ono što su vidjeli

Midhat Šljivak

Navijački život nije nimalo lagan.

Dosta je navijača koji preozbiljno shvataju ulogu na tribinama, a mnogo je i onih koji su za klub kojeg vole spremni i život dati.

Takvi navijači uglavnom su u svijetu fudbala. Njih možemo vidjeti u obračunima s drugim skupinama, ali apsolutno nikad u situacijama u kojoj se nađu navijači na bejzbol utakmicama.

Doduše, često na MLB utakmicama možemo svjedočiti tuči na tribinama. Nije to nikakva rijetkost, no dosta je drugih stvari koje se mogu uočiti tokom utakmica i koje izazovu reakcije cijelog svijeta.

Tako je jedan navijač New York Yankeesa na meču protiv gradskih rivala Metsa izazvao gađenje brojnih ljudi zbog onog što je napravio.

Njega su 'uhvatili' kako slamčicom pravi rupu u kobasici, a zatim ju stavlja u pivo i kroz nju je uživao u piću.

Oglasi

Ovakav njegov potez izazvao je brojne reakcije. Proglasili su ovaj snimak za jedan od najodvratnijih ikad i mnogi ne mogu da vjeruju u ono što su vidjeli.

Pojedinci su čak išli tako daleko da su tražili da se pronađe navijač i da mu se zauvijek zabrani dolazak na utakmice zbog ovog bizarnog poteza kojeg je napravio.

I zaista je sve izgledalo odvratno. Napravio je nešto što bi rijetko ko i postao je predmet uvreda, ismijavanja i gađenja.

Pogledajte kako je sve to izgledalo.