Lana Pudar bez novog finala

Nastupila u utrci na 50 metara delfin

Lana Pudar bez novog finala

Admin Čaušević

Nakon osvojene bronzane medalje u utrci na 200 metara delfin Lana Pudar je u subotu ujutro imala novi nastup na Svjetskom prvenstvu.

Najbolja bh. plivačica je nastupila u utrki na 50 metara delfin, a svoj nastup je okončala već u kvalifikacijama.

Talentovana Mostarka je dionicu isplivala s vremenom 23.37 te je u ukupnom poretku osvojila 23. mjesto i tako ostala bez polufinala, a samim tim i bez finala.

Inače, ukupno je nastupilo 66 takmičarki, a Pudar je dijelilo 55 stotinki od plasmana u polufinale.

Podsjećanja radi, ova 15-godišnjakinja je još u petak ostvarila historijski uspjeh bh. sporta osvojivši bronzu na Svjetskom prvenstvu i tako najavila blistavu budućnost koja je čeka.

Top Komentari

realista1982
Samo naprijed,ti si svoje napravila juce...ovo dijete treba zaštititi od novinara političara,jer ce svi htjeti sada do nje da budu viđeni.DAJTE SADA DIJETU PROSTORA I VREMENA DA SE OPORAVI I ODMORI ...
7 0
stranputica
Ma znaš koja je to potrošnja energije, da plivaš za onom Kineskinjom 200m. Samo polako dijete drago, evo medalje stižu. Da ništa više ne napravi ovo je već čudo. Samo sabur. @NOVINAR: popravite vrijeme u članku 26.37 je pravilno! Pozdrav!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi