Lana Pudar bez problema prošla u polufinale u disciplini 100 metara delfin

Danas će se boriti za finale u ovoj disciplini

Lana Pudar bez problema prošla u polufinale u disciplini 100 metara delfin

Endin Čaušević

Najbolja bh. plivačica Lana Pudar plasirala se u polufinale u disciplini 100 metara delfin na Svjetskom prvenstvu u Abu Dhabiju.

Lana je prije nekoliko dana oduševila bh. javnost osvajanjem bronzane medalje u disciplini 200 metara delfin.

Jutros je bh. plivačica uspjela da se plasira u polufinale discipline 100 metara delfin, a u kvalifikacijama je ostvarila vrijeme od 56.87.

Lana je plivala u petoj kvalifikacionoj grupi i ostvarila je ukupno peto vrijeme u kvalifikacijama, te se bez problema uspjela plasirati u polufinale.

Polufinala u ovoj disciplini su na rasporedu danas od 15:32 i 15:36, a u slučaju plasmana u finale Lanu ćemo gledati i sutra iu 16:10 sati u borbi za još jednu medalju.

Top Komentari

user1636219156
Sa ovom ste postali k'o sa Dilettom, svaka druga vijest ista. Ne mozes nista pametno procitati
0 16
user1628085741
Svaka čast, svi smo uz tebe.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi