Čudesna Lana Pudar napravila još jedan fantastičan rezultat

Bh. plivačica izborila Svjetsko prvenstvo

Čudesna Lana Pudar napravila još jedan fantastičan rezultat

M. Šljivak

Najbolja bh. plivačica Lana Pudar nastavlja s fantastičnim rezultatima.

Sjajna Mostartka trenutno je u Turskoj, gdje se takmiči na prvenstvu ove zemlje, te je ponovo nezaustavljiva.

Lana je danas pobijedila u finalnoj utrci u disciplini 100 metara delfin i to s vremenom 58.32. Plivala je brže od nacionalnog rekorda Turske, ali to nije sve.

Ovo vrijeme je trenutno četvrto vrijeme u Evropi u seniorskoj konkurenciji, što je još jedan dokaz da je Lana Pudar plivačica svjetske klase.

Također, ovim vremenom Lana je potvrdila A FINA normu za svjetsko seniorsko prvenstveno koje će se održati u Budimpešti krajem šestog mjeseca.

Top Komentari

hake
Zar je neko uopšte sumnjao u ovo čudo od djeteta?
2 0
irnes4
Treba joj drzava ako nista barem troskove snositi i njoj i treneru Skup sport ,sve kosta A ne treba zaboraviti i elvedinu muzaferiju biljezila je rezultate dobre samo drugi sport
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi