13

Komentari (13)

crni1000
Ante G.
Idi dijete plivaj za svoju zemlju...
Mtk
Drago mi je da jedan hrvat poput tebe Ante G. podržaje Lanu da pliva za BiH . Jer ipak vi tu živite i ovo je vaša zemlja svidzalo vam se ili ne. ?????
celikze
ona pliva za svoju zemlju u kojoj je rodzena odrasla u kojij su joj djedovi pradjedovi vijekovima zuvjeli…nije njezin otac izdajnik da mrzi vlastitu zemlju kao vecina majoriziranih legitimnih isprdaka….sta je skutor u toj tvoj zemlji cijenjeni gradzanin a ha a ha malo morgen….samo ako ta tvoja drzava ima koristi kradzom sportista Dr. i sveg ostalog….eto ti sta radis na portalima ove mrske drzave idi tamo gdje si omiljen…nisam nikada a ni ti cu bilo kada pisati po meni mrskim drzavama tj. portalima niste ni interesantni….
mujaga13
Ante dase nisi prodo ko picka za ****ni glas hat nebi se znalo za tebe
Ante G.
@Mtk "podrzaje-podrzava", "svidzalo-svidjalo", "hrvat-Hrvat", "BiH-bih".
dinass
Imas li uplatnicu da si uplatio punu cijenu ljetovanja na Jadranu ****aru?Nek su vam pokazali da im od vas samo treba glas.
Keno
Mali Ante se po BiH citav dan nervira oko drzave i ljudi, a samo kad dodje kuci s posla smije da progovori ;)
dinass
Jos laze da zivi u Rijeci,boli bolan ***** ljude u Rijeci za BiH i Lanu Pudar,to boli samo nase skutore domace UZP u koje ne ubrajam nase postene katolike bosance koji nikad nisu prestali da vole ovu zemlju.
celikze
Bravo djevojcice samo rad rad rad i uspjeh mora doci
Husrefbeg22
Uistinu se najiskrenije radujem uspjesima ove mlade plivacice, vjerujem kako ce sutra do zlata doci. Pred njom je svjetla sportska buducnost. Sretno!
opasni_medo
Bravo za Lanu, sve čestitke! Samo da napomenem, kad već u tekstu nema ni govora, da je Lana ovim rezultatom oborila seniorski rekord Bosne i Hercegovine u disciplini 200m delfin. Nadamo se medalji sutra, zašto ne i najsjanijoj. Sretno!
Rajvosa2019
Mala ako ovako nastavi bice kisa medalja- da se i ovaj napaceni narod malo obraduje
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.