Oglasila se Lana Pudar nakon historijskog uspjeha i pokazala kako veliko srce ima
Foto: Instagram

Medalju posvetila majci

Oglasila se Lana Pudar nakon historijskog uspjeha i pokazala kako veliko srce ima

Eldar Ganibegović

Danas je historijski dan za bh. plivanje, ali i sport.

Naša najbolja plivačica Lana Pudar (16) je danas na Evropskom prvenstvu u Rimu u seniorskoj konkurenciji osvojila bronzanu medalju u trci 100 metara delfin. 

Lana je u finalu imala vrijeme 57.27, a to joj je bilo dovoljno da bude treća na kraju i da osvoji medalju.

Kao što smo odmah nakon trke pisali, njena majka danas slavi rođendan i sigurno je za nju ova medalja najljepši poklon, a sada je to potvrdila i sama Lana.

Naime, Lana Pudar se oglasila na Instagramu i u svojoj priči podijelila fotografiju s majkom Nadom uz medalju s Evropskog prvenstva uz opis:

"Za rođendan najboljoj mami u Evropi (a i šire)".

Opis nije dostupan.

Još jednom pogledajmo kako je izgledala trka u kojoj je Pudar osvojila bronzanu medalju.

Top Komentari

HamzaVojvoda
Svaka cast Lana ti si ponos drzave. A vi na sportsport ste totalni amateri koji ni feninga ne bi trebali dobit za rad svoj. Stave polufinalnu trku i kazu mozete vidjeti ovde kako je osvojila historijsku bronzu pu amateri
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi