8

Komentari (8)

King_Kenny
...bas simpaticna i kulturna djevojcica,vidis na faci da je to fino celjade,svaka cast roditeljima...samo neka ostane takva,sa nogama na zemlji jer oni koji se ufuraju na kraju lose zavrse...
pjanke.sa
Bravo Lana! I ovi ljudi sto vode racuna o njoj su izgleda na zemlji i bitno je da su veliki profesionalci! Sretno dalje!
AmellemA
O da, jako dobro se sjećam njenih riječi.
Gvardijan
Vrlo pametna odluka jer joj je raspored bio bas zgusnust i naporan.Ipak je nasoj Princezi tek 16 godina.
Husrefbeg22
Svojim rezultatima u seniorskoj kunkurenciji ona je prevazisla juniore. Lijepo je da jos sto vise gradova oda pocas i priznanje. Lana je to vise nego zasluzila.
Baboisback
Kakvi delfini,kakve orke......Lana Pudar❤❤
epa
Sta ce se beze umarati ona jede ove velike za dorucak... sad aje ovo zlato naše preraslo juniore a nije robot pa mora odmoriti malo ima ona druga mala nek po.ete konkurenciju..
Babuka1
Ta ce ic na Juniorsko, kad u seniorskoj konkurenciji zlata uzima :D nek odmori dijete, jos je ona veoma mlada, nine robot.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.