13

Komentari (13)

Vienner
Prodaj raspirator ****alicu
Pajver
E kada se bude pravio taj bazen za jedno 100g obavezno kao izvođača radova postaviti srebrenu malinu
Medo-Brundo
Pa zaokruzi na 10 000
bahlje
Praviti Olimpijski bazen u Mostaru po hitnom postupku , obavezati sve gradove u BiH da uplate po 50 000 KM za taj projekat. Ovakav potencijal se rađa jednom u 100god... Svu sreću želim ovoj djevojčici , a siguran sam da će nas mnogo puta obradovati !
epa
pa mogao si dodti od sebe 500 pa pisati na prezentaciju da bude 10 000...
87618
Sada sve sto pohlapaju sa racuna bit ce da su te pare ulozene u Lanine pripreme za naredna takmicenja , kako pojedinci sada trljaju dlanove
fukaraslana
Svaka cast Novalicu ( jest mi tesko reci )
Famoza
Veca Lana i od Dilfe i ove druge hahahah... samo naprijed Lana biseru
pjanke.sa
E cuj Sljivka Dilfa je nagradio hahahaha jes ali sa nasim parama. Mi smo je nagradili i trebali smo jos. I to ne samo nju nego sve sportiste. Fuj ko nam rukovodi
pjanke.sa
Da uplacujem marku manageru, ne mozes reci da je dao Fadil, nije njihova privatna prcija. Mozda ti to samo ne kontas. Bice bolje.
Eduard
500 je s**** na putni trosak, inace daju po 10.000
lemonsqueezy
Je l' to 500 KM neko već lapio?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.