17

Komentari (17)

Paulax
Lijеp pоzdrav) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel роčеtnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku -->> Ja.cat/id379052
Zoilomas
Mala je nevjerovatna
Husrefbeg22
Sve cestitke svijeta za najbolju sportasicu BiH. Drzava bi trebala finansijski pratiti i sponzorirati Lanu kako bi nastavila postizati sjajne rezutate u svjetskim okvirima.
GMOKokosh
Svaka čast vilo naša
Saimai1316
Dijete drago sretno ti,svaka tebi cast,opet nemam rijeci
Mowzilla
Ma aferim ⚜️
VELEZ
bravo lana izvini sto sam ti govorio da ides heklat ti si zlato pobijedit ces sutra znam ja a ako ne pobijedis onda ok ali bit cu ljut
ubnt2
@VELEZ Ali brate moraš biti malo i realan.Dijete znači ima 16 godina.Ja u njenim godinama nisam znao gdje udaram, plus kad dodamo da se takmiči protiv odarslih i razvijenih žena dok je ona još u razvoju.Na kraju (kao glavni razlog) ne zaboravi da smo a i ona da je u BiH, državi u kojoj se ne uloži u sport ni 100 KM...Blago rečeno žalosno, zato da je uvijek zadnja trebaš imati razumijevanja.
Pajkan
Bit ces troll kao sto i jesi.
DadiG
Koliko je država uložila u Lanu dobro se ne utopi u bazenu. Sretno u finalu. Ove nepismene kao @VELEZ nemoj ni slušati
struja
Respekt,16 god. a opet u finalu ,medalja sutra..
hzsg
Ustati i pokloniti se...! Od srca sretno, a u buducnosti da te zdravlje posluzi, povrede zaobidju i naravno da doneses jos mnogo radosti u ovu napacenu ali jedinu nam domovinu. Iskreni pozdravi.
celikze
Sportista 2022 u BiH.Bez konkurencije.Bravo Lana.
kukuruz
Postigla u šesnestoj godini šta većina tek u dvadesetpetoj postignu. Golemo, nema šta.
Starigrad01
Naša Zlatna Vidra.Bravo Lana
rodjeni95
Bravo djevojčice, sad će opet bosnjo srati. Svaka cast dijete.
BigBabo
That's my Bosnian girl.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.