Pudar ponosna na sve urađeno u protekle dvije sedmice

Mostarka se vratila u BiH

Pudar ponosna na sve urađeno u protekle dvije sedmice

A. Čaušević

Lana Pudar je imala fantastičan nastup na Svjetskom kupu i Evropskom prvenstvu u kratkim bazenima u ruskom Kazanju. 

Mostarka se u BiH vratila sa medaljom oko vrata zahvaljujući trećem mjestu u Svjetskom kupu u disciplini 100 metara leptir.

U istoj disciplini je stigla do finala Evropskog prvenstva, a na kraju je zauzela šesto mjesto.

"Ponosna sam na ovo što sam postigla u protekle dvije sedmice, prvo na Svjetskom kupu pa onda i na Evropskom prvenstvu. Mnogo mi znače ova takmičenja. Stekla sam iskustvo, takmičila sam se sa najboljim evropskim plivačicama i zadovoljna sam sa postignutim rezultatima", rekla je Pudar po dolasku u Sarajevo.

Inače, Pudar je na takmičenjima u Kazanu postavila 14 državnih rekorda u juniorskoj i seniorskoj selekciji.

Promo

Top Komentari

Zmaj19
Djevojko draga, hvala ti. Ti si ponosna i mozda 10 % nas, ostalih 90 %, su stoka koja bi sve da pokusa prekriti, kao mi bi, htjeli bi, pokusat cemo... Al ne vjeruj im, stoka je to. Bravoooo Lana kraljice
3 0
Zaccheroni
Voli te Mostar Lana
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi