9

Komentari (9)

plemic
treba zabraniti nazočnost političara na dočeku sportaša-šampiona,
bahlje
Isti ste vi sa ovim naslovom kao i političari , čuj djeca plakala ...
DamirT
*****a sugava politicka.Pocrkali svi dabogda
Zulfikar
Mene bi bilo stid prisustvovati ovom skupu tj. slusati ovaj hamelj od neljudi. Prilikom posjete BiH kada opazim te stranacke bivole na ulici ili pak dzamiji sve bjezim od njih uz zikr i utjehu Allahu dz.s. od prokletog šejtana. Ukoliko sam na ulici cak i pljuckam 3x prema tim ljudskom šejtanima.
Zulfikar
Kako smo jadni i bijedni a povrh svega i izmanipulisani od strane nemoralnog i bezkarakternog ološa u ulozi politicara, gabori nemaju ni trunke stida.
bazaorao
Ja naslova cccc
Mowzilla
Gledam danas na TV-u onu rusevinu od banje u kojoj je se medju ostalom pripremala, sramota! Malo je reci da nema uslove, pa za onakve uslove se hapse ljudi, toliko je kriminalno! Vlaga, mem, hrdja, krnjavost i rusevina, oni stigli tek "usminkati" sa nekakvom disko-rasvijetom! Gospodo, ova djevojka je imala kao dijete vec 150 medalja, a sada je kao tinejdzer evropska prvakinja u plivanju! Vi nije da se trebate sramiti, nego treba vas deportovati u lipu vasu, a i svakog satro bosnjaka koji vas je podrzavao u vasem (ne)uspijehu! Bruka, jad i cemer...
Mowzilla
Ne zaboravimo i malu Iman, koja od 2020. i dan danas trenira u Doboju u plasteniku, hej bolan, plasteniku!
wubpozz
Kakve gluposti pricas da i dan danas trenira u plasteniku, nemoj pricati kad ne znas informacije, kakva glupost..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.