Rođeni čestitali Lani Pudar
FOTO: EPA

Tri zlata na Evropskom prvenstvu

Rođeni čestitali Lani Pudar

Adnan Beganović

Fudbalski klub Velež uputio je čestitku Lani Pudar na tri osvojene zlatne medalje na juniorskom Evropskom prvenstvu u Beogradu.

Najbolja bosanskohercegovačka sportašica, Lana Pudar, briljirala je na juniorskom Evropskom prvenstvu u Beogradu.

Lana je osvojila tri zlatne medalje i to u disciplinama 50 metara leptir, 100 metara leptir i 200 metara leptir te je tako još jednom pokazala svoje neosporne kvalitete.

Dan nakon što je osvojila posljednju od tri zlatne medalje, čestitke našoj sjajnoj plivačici stižu sa svih strana.

Jedna je stigla i iz FK Velež, na čijem golu je nekada stajao Lanin otac Velibor.

"Mostarska sirena ponovo ZLATNA!

Na nedavno završenom Evropskom juniorskom prvenstvu Beograd 2023, naša Lana je osvojila zlatne medalje u disciplinama 50 metara delfin, 100 metara delfin i 200 metara delfin čime je potvrdila potpunu dominaciju u juniorskoj kategoriji.

Fudbalski Klub Velež upućuje najiskrenije čestitke našoj Lani, njenim trenerima i porodici Pudar sa željom da ovakve uspjehe nastavi i u budućnosti", istakli su iz FK Velež.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi