Ekspert

Komentari (210)

Ima žalba care, i da dođe obavijest. I Velež se žalio, ali je bila reprezentativna pauza, u kojoj je odlučeno o žalbi, jer je bilo vremena. Ovdje Zrinjski ima 8 dana rok za žalbu. Žalio se ili ne, na ovoj utakmici ima gledatelja.

Ekspert

@ Duel Zrinjskog i Leotara ipak uz prisustvo publike

Gdje se štelilo Zrinjskom? A ako natežu negdje protiv Tuzle, možda je to zbog Borca, da ostanu blizu? Šta si se navadio na Zrinjski i ne vidiš od mržnje? Bez repova u cijelom prvenstvu. Neviđena dominacija, sve čisto.

Ekspert

@ Nehumani uslovi za fudbal u Prijedoru: Krpić u posljednjim sekundama zabio za pobjedu Tuzle

Hoćeš li im omogućiti da ih tata ne prijavljuje na minimalac?

Ekspert

@ Sin Azmira Husića: Ne želim da me gledaju kao Azmirovog sina, spreman sam napraviti nešto svoje

Što se tiče tog famoznog penala u Bijeljini, najveći mit je da nam je on donio titulu. Da je bila zadnja utakmica i zadnji minut, možda bi mogli to pisati, a ovako. Taj Antoni Bandić, je prvo svirao nepostojeći faul, isključio Stojkića i iz tog slobodnjaka smo gol primili. To niko od vas ne piše. To je sezona u kojoj je 5 sudaca suspendirano zbog pomoći Želji, koji nije uspio dobiti Krupu, Sarajevu bod uzeti i sad penal donio Zrinjskom prvenstvo. Smiješni ste više sa tim.

Ekspert

@ Svi mečevi 18. kola Premijer lige u direktnim prenosima, poznata i službena lica

Koju ti ligu pratiš jadan ne bio. Zrinjski najčistiji nogomet igra. Pobjede bez ijedne mrlje. To što Husić godinama baca pare i želi biti neko ime u nogometu je njegov problem, kao i to što vara ovu jadnu državu, prijavljujući sve na minimalac. Sa Cvijetom Srebrenice na grbu. Patriota, nema šta. Za Zakarića i Borac se slažem...i da je Zloma grub igrač, ali Zrinjski igra najčistiji i najbolji nogomet u ovoj jadnoj ligi. Gdje je sudac pomogao Zrinjskom ove godine? Pa prije gola u Tuzli, kojeg srećom dadošmo, je bio penal na Nemanji. A tu prednosti nema. Tri gruba starta džonom, od strane igrača Tuzle, ni faula. A o sprezi Borac Zrinjski dovoljno govori to kako nas je Bilbija masakrirao u Banja Luci i bez europe ostavio. Gledaj tablicu i pati.

Ekspert

@ Svi mečevi 18. kola Premijer lige u direktnim prenosima, poznata i službena lica

Koji si ti mrzitelj Zrinjskog. Pati.

Ekspert

@ Bilbiju je nemoguće zaustaviti

Da smo ga primili, 57 komentara bi bilo.Niko ne piše sada.

Ekspert

@ Bilbiju je nemoguće zaustaviti

Šta bi prošle godine, kad nas je Luka Bilbija masakrirao u Banja Luci i uzeo nam europu. Obje utakmice su se tako razvile ove godine, da im ni Gigović ne bi pomogao.

Ekspert

@ Zrinjski drugi put ove sezone deklasirao Borac: Plemići razbili prvaka BiH!

Fali vam drugi pomoćnik.

Ekspert

@ Irfan Peljto u četvrtak sudi žestok okršaj u Evropskoj ligi

Učitavanje...
loading ...