Meridian i Sloga nastavljaju saradnju: Idemo snažno u nove pobjede

Potpisan ugovor

Meridian i Sloga nastavljaju saradnju: Idemo snažno u nove pobjede

Sponzorski tekst

Kompanija Meridian biće i dalje glavni sponzor FK Sloga Meridian iz Doboja. Višegodišnji ugovor o sponzorstvu potpisan je juče u Doboju i produbljena je više nego uspješna dosadašnja saradnja ova dva kolektiva.

Nikola Milisavljević, operativni direktor kompanije Meridian, istakao je da uz FK Slogu stoje snažno, od samog ulaska kluba u Premijer ligu BiH.

- Ponosan sam što u ime kompanije Meridian mogu da objelodanim nastavak saradnje sa FK Sloga koja se do sada pokazala i više nego uspješna za obje strane. U budućnosti, osim Sloge koja može računati na Meridian kao sponzora, i grad Doboj može da računa na podršku Meridiana kao društveno odgovorne kompanije – rekao je Milisavljević.

Dodao je da Meridian, kao strateški partner, snažno stoji iza FK Sloga, što potvrđuje i višegodišnji ugovor.

Miroslav Kršić, predsjednik FK Sloga Meridian, istakao je nakon potpisivanja ugovora da je klub zajedno sa Meridianom kročio u Premijer ligu, zajedno su postigli sjajne rezulatate i radovali se svim uspjesima.

- Produžili smo uspješnu saradnju i sada već osjećamo da je Meridian naš strateški partner. Drago nam je što nas je ova kompanija prepoznala kao klub koji na najbolji način prezentuje sebe, ali i njih – izjavio je Kršić uz želju da i dalje igraju u Premijer ligi BiH.

Pod imenom Sloga Meridian klub se etablirao kao stabilan prvoligaš, koji je bio na korak od plasmana u Evropu. Da Dobojlije imaju ozbiljne ambicije, pokazuje i rekonstrukcija fudbalskog terena, upravne zgrade kluba i tribina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi