Meridian časti za EP: Uzmi odmah 100 KM i free runde na Lucky's 6

Meridian časti za EP: Uzmi odmah 100 KM i free runde na Lucky's 6

Sponzorski tekst

Samo u Meridianu - uzmi odmah 100 KM, a čekaju te i free runde na Lucky's 6.

Zgrabi jedinstvenu priliku, koja vrijedi samo tokom Evropskog prvenstva.

Registruj se u Meridianu za jak start, igraj tikete i na mjestu si najbolje zabave.

Svim novim igračima, koji se do 14. jula registruju preko OVOG LINKA, Meridian poklanja 100 KM i 10 besplatnih rundi na Lucky's 6.

Ne propusti šansu! Registruj se i uzmi bonus i spinove DOBRODOŠLICE u vrijednosti od čak 100 KM: čeka te 25 KM bonusa za sportsko klađenje i 210 besplatnih spinova na Meridian online kazinu. 

Ali, tu zabava ne prestaje! Čeka te i 10 free rundi na najpopularnijoj igri Lucky's 6. Složi svoje srećne brojeve na Meridianov račun.

Ne propusti ovu jedinstvenu šansu i REGISTRUJ SE.

I to nije sve! Dok sastavljaš kombinacije sa mečevima i specijalima Evropskog prvenstva, Meridian te vodi “Tiketima do poklona”. Sony Playstation 5, električni trotinet, smartwatch ili top bonusi mogu biti tvoji!

Ovakav doček ti može prirediti samo Meridianbet. Pridruži se ekipi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi