Igraj na Euro u Meridianu: Izvanredna kvota na to da će Ronaldo pogoditi protiv Slovenije

Igraj na Euro u Meridianu: Izvanredna kvota na to da će Ronaldo pogoditi protiv Slovenije

Sponzorski tekst

Četiri putnika u četvrtfinale Evropskog prvenstva su poznata, a danas i sutra ćemo dobiti i preostale učesnike završnice takmičenja koje se održava u Njemačkoj. Kladionica Meridian po običaju ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nisi dio Meridian ekipe, registruj se odmah da start bude jak!

Samo tokom trajanja Evropskog prvenstva, igračima koji se registruju preko OVOG linka Meridianbet poklanja specijalan BONUS DOBRODOŠLICE u vrijednosti od čak 100 KM - 25 KM bonusa za sportsko klađenje i 210 besplatnih spinova – i dodatni gratis, 10 free rundi na Lucky’s 6.

FRANCUSKA – BELGIJA – 1 (2.00) X (3.05) 2 (5.10)

Derbi meč osmine finala Evropskog prvenstva u fudbalu odigraće Francuska i Belgija u Dusseldorfu. Niti jedna od ove dvije selekcije nije ostavila pozitivan utisak u grupnoj fazi što je uostalom i razlog zbog čega će međusobno odmjeriti snage već u ovoj fazi takmičenja. Belgija je propustila priliku da protiv Ukrajine ostvari trijumf i izbori sebi lakši put do završnice turnira, dok se Francuskoj identično desilo u okršaju sa Poljskom.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti, najraznovrsniju ponudu, kao i najviše različitih specijala koje možete pronaći na jednom mjestu.

Iako obje selekcije imaju izuzetne ofanzivne igrače, niti na jednoj od šest odigranih utakmica u grupnoj fazi u mečevima Belgije i Francuske nisu viđena tri gola. Zbog toga su su mnogi skeptični da ćemo vidjeti spektakl sa puno pogodaka, ali ako ste suprotnog mišljenja onda možete višestruko profitirati jer se golovi nude po fenomenalnim kvotama u Meridianu.

Oglasi

Na igru GG3+ je kvota izvanrednih 2.75, dok ako očekujete napadački početak sa obje strane, primamljivo djeluje i igra I1X&IGG (vođstvo Francuske ili neriješeno nakon prvog poluvremena i oba tima daju gol u prvih 45 minuta) sa kvotom 6.40.

U Meridianu sa igrom GG (oba tima daju gol) možete kombinovati najveći broj duplih opklada, a samo neke koje izdvajamo su:

  • GG&D2+ (oba tima daju gol, uz minimalno dva gola Francuske na meču) – 3.40
  • GG&I1-2&II1-2 (oba tima daju gol, 1-2 gola u prvomi 1-2 gola u drugom poluvremenu) – 4.35
  • IGG&3+ (oba tima daju gol u prvom poluvremenu i najmanje tri gola na meču) – 6.45
  • IGG&4+ (oba tima daju gol u prvom poluvremenu i najmanje četiri gola na meču) – 9.00

Pored okršaja u Dusseldorfu, večeras će još snage odmjeriti Portugal i Slovenija, a tim sa pirinejskog poluostrva je veliki favorit sa kvotom 1.45 na pobjedu u regularnom vremenu. Zanimljivo je da Cristiano Ronaldo još uvijek nije postigao pogodak na Evropskom prvenstvu ove godine i ako mislite da će se to promijeniti, kvota u Meridianu je više nego primamljivih 1.85 na to da će kapiten Portugala zatresti mrežu Jana Oblaka.

Kada se radi o sutrašnjem programu, prvo će na teren od 18h istrčati Rumunija i Holandija. Tim Ronalda Koemana nije briljirao u grupnoj fazi, ali sve to će se zaboraviti ako eliminišu Rumuniju koja je jedina reprezentacija na Euru čija vrijednost iznosi manje od 100 miliona evra. Ukoliko očekujete “Lale” u najboljem izdanju, interesantno izgleda opklada 2-2&3+ (vođstvo Holandije na poluvremenu i pobjeda uz najmanje tri gola na meču) po kvoti 3.30.

Meridian je jedina kladionica u regionu koja u svojoj ponudi ima i “trostruku opkladu”. Pomoću ove igre možete kombinovati ishod meča sa brojem ili rasponom golova u oba poluvremena, a kvote su izvanredne. Npr. uz pobjedu Holandije postoji čak 81 različita kombinatorika u troduploj opkladi, a četiri koje izdvajamo su:

  • 2&I 1-2&II 1-3 (pobjeda Holandije, 1-2 gola u prvom i 1-3 gola u drugom poluvremenu) – 3.00
  • 2&I 1+&II 2+ (pobjeda Holandije, najmanje jedan gol u prvom i najmanje dva gola u drugom poluvremenu) – 4.10
  • 2&I 2+&II 0-2 (pobjeda Holandije, najmanje dva gola u prvom i 0-2 gola u drugom poluvremenu) – 4.50
  • 2&I 1-3&II 3+ (pobjeda Holandije, 1-3 gola u prvom i najmanje tri gola u drugom poluvremenu) – 9.00

U posljednjoj utakmici osmine finala, sastaće se Austrija i Danska. Za očekivati je jedan neizvjestan meč, a u Meridianu se X (neriješeno) nudi po najvećoj kvoti na planeti – 3.30.
Ako npr. iskombinujete X&GG (neriješeno i oba tima daju gol), kvota će biti još privlačnijih 4.30. S druge strane ako mislite da će završiti baš 0:0, taj rezultat se “plaća” sa odličnim koeficijentom 10.00.

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u julu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi