Čelik će protiv GOŠK-a imati veliku podršku navijača
Navijači Čelika u velikom broju će put Gabele kako bi pomogli voljenom klubu u borbi za opstanak.

Zeničani organizovano idu u Gabelu

Čelik će protiv GOŠK-a imati veliku podršku navijača

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Nogometni klub Čelik u nedjelju igra možda i odlučujuću utakmicu za opstanak u Premijer ligi BiH.

Zeničani gostuju ekipi GOŠK-a, a sve osim pobjede za crno-crvene vjerovatno znači i oproštaj od elitnog ranga natjecanja.

Svjesni značaja utakmice, navijači Čelika, popularni Robijaši u velikom broju će u nedjelju pohoditi Gabelu, a u pomoć oko organizacije i prijevoza pomogla im je i Gradska uprava, koja će finansirati dva autobusa za meč u Gabeli.

Nema sumnje da će stadion u Gabeli u nedjelju biti ispunjen do posljednjeg mjesta, jer je veliki ulog, kako za domaće, koji bi pobjedom i zvanično obezbijedili opstanak, dok bi Čelik s tri boda ostao u igri za opstanak do samog kraja prvenstva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo da je u prvoj utakmici u okviru Lige za opstanak Čelik na Bilinom polju golovima Anđušića i Nikolića rezultatom 2:0 savladao ekipu GOŠK-a.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bogatun
POLJSKA HALA 2 ( druga) LIGA ...dosta se na guzove izvlacite mater vam jebem...ovo vam pise ADILOVIC SEFKET SEKI...BUJRUM U PEKARU KOME NIJE STA JASNO DJECU VAM JEBEM SVIMA A POGOTOVO PAPUCARU VOĐI NAVIJACA POPOVICU
3 16
Radobolja
Pa da citava zenica dodje namlatice ih Gosk i jos ce degenek u Gabeli dobiti.
6 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi