Amra ponosna na Edina: "I onda ću ga lijevom Austriji zabit'..."

Predivna porodična fotografija

Amra ponosna na Edina: "I onda ću ga lijevom Austriji zabit'..."

Edin Džeko je sinoć postigao svoj 53. gol u dresu reprezentacije BiH čime je obilježio noć u kojoj je postao igrač s najviše nastupa za Zmajeve u historiji (95).

Naš najbolji napadač je u 78. minuti utakmice na Bilinom polju lijepim golom presudio Austrijancima i odveo BiH na prvo mjesto grupe 3 u Ligi nacija.

Čestitke našem rekorderu, kapitenu i najboljem strijelcu stižu sa svih strana ali posebna je ona koju mu je posvetila supruga Amra Silajdžić.

"I onda ću ga lijevom, u 78. minuti Austriji zabit'...", napisala je Amra u opisu prelijepe porodične fotografije na kojoj se njih dvoje nalaze sa kćerkom Unom i sinom Danijem.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
He, he simpatično od Amre. Ona najbolje zna kako Edo zabija. ;)
46 3
Dobar,Los,Zao
Kad Bosanac zabije,perje leti na sve strane!
30 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi