Defanzivac Anderlechta kažnjen, uputio izvinjenje

Zbog neprimjerene slike na Instagramu

Defanzivac Anderlechta kažnjen, uputio izvinjenje

Edmir Škorić

Bh. reprezentativac, igrač broj 6, izvinio se navijačima Anderlechta.

Podsjećamo da je Anderlechtov defanzivac na Instagramu podržao navijače AEK-a koji su molotovljevim koktelom napali navijače Ajaxa.

Igrač s brojem 6 očito nije znao da su navijači Anderlechta a i Ajaxa u bratskim odnosima, pa je navukao bijes navijača belgijskog kluba.

"Dragi navijači, smatramo da je poruka od prošlog utorka na Instagramu od strane Ognjena Vranješa neprihvatljiva. Direktori su razgovorali s igračem i on je financijski kažnjen", saopštio je klub.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

"Shvatam da sam napravio grešku i izvinjavam vam se. Izvinjavam se Michaelu Verschuerenu i Lucu Devroeu, žao mi je što sam to uradio. Ne mogu vratiti vrijeme, ali mogu prihvatiti kaznu kluba i nadam se da ću dobiti podršku navijača ponovo u budućnosti", kazao je Igrač s brojem 6 za zvaničnu stranicu kluba.

Pored ovoga, Igrač s brojem 6 ima puno problema i zbog tetovaže četničkog vojvode Momčila Đujića, a zbog čega mnogi traže njegovo izbacivanje iz bh. reprezentacije.

Top Komentari

mer12
JEL NFSBIH POSLAO NJEGOVU SLIKU TETOVAZE UEFI ILI NAROD OBICNI TREBA REAGOVATI...OVAKVE SLIKE UEFA KAZNJAVA
66 6
infinity2612
Mamu hebo svoju...citam njegovo izjasnjenje povodom tetovaze, pa lik stvarno nema mozga uopce...to jeste tvoje rijelo i radi s njim sto hoces, al granice i postovanje prema drugim moras imati...taj cetnik kojim se ti ponosis je.bio fasista i ubijao i hrvate i bonjake, ranije muslimane, albance i sve druge...to je istina moj Ognjene...ako ga Prosinecki pozove opet onda Prozinecki moze odmah napustiti klupu zmajeva
60 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi