Smail Prevljak za 40 minuta zabio četiri gola u dresu Salzburga!

Salzburg lako do 5:0

Smail Prevljak za 40 minuta zabio četiri gola u dresu Salzburga!

E. Škorić

Salzburg nakon prvog dijela vodi sa 5:0 protiv St. Poltena, a svoj šou imao je bh. reprezentativac Smail Prevljak.

U meču 18. kola austrijske Bundeslige Salzburg doslovno uništava gostujući St. Polten i vodi 5:0, uz čak četiri gola našeg sjajnog napadača.

Smail Prevljak je u trećoj minuti postigao gol za 1:0, a samo šest minuta kasnije na asistenciju Darka Todorovića je povisio na 2:0.

Potom je Prevljak u 24. zabio treći gol za popularne Bikove, a onda Junuzović u 30. minuti postiže novi gol za domaće. U 40. minuti Prevljak je stigao do četvrtog gola danas.

Potražite više informacija na temu Tipico Bundesliga:

Prevljak sada ima osam golova, više od njega zabio je samo njegov saigrač Dabbur (9). 

A igra se tek prvo poluvrijeme...

Promo

Top Komentari

pogba69
Sad kad krenu ovi "selektori" aaaa zovi ga odma, bolji je od džeke, kodre, bajića. Kako oni mogu a on ne može, Robi napolje ne znaš ništa... Hahah gadite mi se
24 23
Gladijajator iz mraka
3 ne 4
18 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi